Inkijkje in het lesmateriaal

Gratis proefaccount

Wij snappen dat u als docent eerst wilt weten wat ons anders maakt dan alle anderen. Eerst zien dan geloven. Onze kracht is de toegevoegde waarde die wij voor de student creëren door onze praktische en toegepaste opdrachten in combinatie met het bouwen en beheren van een WordPress website.

Met het proefaccount krijgt u inzage in enkele theorie- en werkboeken, instructievideo’s, beoordelingrubrics en PowerPoint presentaties. Er zit geen tijdslimiet aan uw proefaccount. Nieuw onderwijsmateriaal kies je namelijk niet binnen een dag uit. Door middel van het onderstaande formulier kunt u toegang krijgen tot ons proefmateriaal.

Wat gebeurt er daarna?

Nadat u het lesmateriaal uitvoerig heeft bestudeerd kunt u zich als docent aanmelden voor het complete lespakket. Op dat moment wordt uw proefaccount omgezet naar een docentenaccount.

Als docent ontvangt u toegang tot het complete lespakket met uw eigen WordPress website. Op die manier kunt u ook zelf oefenen met WordPress en het Divi thema om studenten nog beter te kunnen ondersteunen!

Mocht u tussentijds vragen hebben dan kunt u deze natuurlijk altijd stellen. 


Studententevredenheid

De studenten zijn erg positief over de zelfstandige en praktijkgerichte opdrachten van onze lesmethodes.  Onze lesmethodes wordt dan ook beoordeeld met 8,7!

 

 

Nieuwste ontwikkelingen

Als docent ontvangt u het complete lesmateriaal met bijbehorende antwoorden, PowerPoints, beoordelingen en instructievideo’s. 

Z

Arbeidsmarkt

Elk jaar zijn er nieuwe ontwikkelingen op het gebied van websites en online marketing. Ons materiaal is altijd geschreven op de laatste  online trends.

Ik wil graag een proefaccount