Positieve reacties!

 

Het is alweer november, wat gaat de tijd toch snel. Nu we een aantal maanden in het cohort 2019-2020 zitten is het goed om terug te blikken en vooruit te kijken. De lancering van E-commerce in het MBO ligt nu alweer (ver) achter ons. Inmiddels zijn er meer dan vijf mbo-scholen die ons lesmateriaal inzetten voor de lessen E-commerce, geweldig! 

Wat fijn om te horen dat docenten en studenten erg tevreden zijn over ons lesmateriaal. Daar doen we het natuurlijk voor!

Gelukkig ontvangen we ook advies en feedback op onderdelen waarmee we ons lesmateriaal verder kunnen ontwikkelen. Hierbij gaat het vaak om een ontbrekende stap in een stappenplan, het verduidelijken van een opdracht of het toevoegen van een aantal dia’s aan de PowerPoint presentatie. Geloof het of niet, maar de meeste feedback is inmiddels al (lang) verwerkt in het lesmateriaal! Het is daarom raadzaam om eens in de zoveel tijd het lesmateriaal opnieuw te downloaden. Hierdoor beschikt de docent altijd over de meest recente versie van het lesmateriaal.

Werken met het werkboek

Een belangrijke ontdekking zit hem met name in het opslaan en bewerken van het werkboek. Zo is er door docenten geconstateerd dat het werkboek niet altijd goed wil opslaan. We zijn erachter gekomen dat dit te maken heeft met het type browser/programma waarmee de student het werkboek opent en bewerkt. 

Voor het bewerken en opslaan van het werkboek zijn we druk bezig met het schrijven van een instructieblad. Deze wordt binnenkort toegevoegd aan de docenten- en studentenomgeving (elo).

De ‘grote’ inhoudelijke wijzigingen en verbeterpunten zullen in de volgende editie (2020-2021) worden toegevoegd aan het lesmateriaal. 

Mocht u als docent nog ergens vragen over hebben dan horen wij dit graag.

Een fijn weekend gewenst!

    GEPUBLICEERD DOOR:

     Mathijs de Jong
     Eigenaar en auteur

     E: info@ecommerceinhetmbo.nl

BENT U NIEUWSGIERIG GEWORDEN?