Over ons

Ontdekken, inspireren, ervaren en leren.

 

Studenten verbazen, inspireren en met open mond aandachtig naar de docent laten luisteren. Ons lesmateriaal opent voor veel studenten de deuren naar de wereld van e-commerce en digitale marketing.

Sinds februari 2019 staat JongOnline (de uitgever van het lesmateriaal) ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Onze lesmethodes zijn in ongeveer twee jaar tijd geschreven. Vanaf schooljaar 2019-2020 gaan we de sprong wagen. Onze lesmethodes worden vanaf dat moment namelijk aangeboden op meerdere mbo-scholen.

Dit voelt als een sprong in het diepe, maar dit doen we wel met de grootste overtuiging dat ons lesmateriaal een bijdrage zal leveren aan de kwaliteit van de nieuwe generatie e-commerce specialisten binnen het mbo-werkveld.

 

Het Team

Het E-commerce in het MBO team bestaat voorlopig nog uit één persoon. In de toekomst kan het team zich uitbreiden gezien onze ambities…

Mathijs de Jong

Mathijs de Jong

Auteur & Eigenaar

e-commerce in het mbo

Heeft u vragen over ons materiaal of wenst u vrijblijvend meer informatie te ontvangen? Neem dan contact met ons op. We zien uw bericht graag tegemoet.